Blog Belevenissen van een klant

Odile komt regelmatig in mijn salon voor een behandeling. Een drukke moeder met twee jonge kinderen die zichzelf een heerlijk momentje van rust en ontspanning gunt. En ondertussen pakken we de pijnpunten aan waar ze zoveel last van heeft. Odile vertelt over haar ervaring met mijn behandelingen.

Iets voor mij?

Druk druk druk... Een vriendin van me vertelde dat ze naar Pure Massages was geweest voor een ontspanningsmassage. Ze was zo enthousiast over Suzanne dat ik wel heel nieuwsgierig werd. Zou het iets voor mij zijn? Misschien zou Suzanne mij ook kunnen verlossen van die stijve schouders en nek… En iedere keer die lage rugpijn, daar wilde ik ook graag vanaf.

Afspraak met mijzelf

Ik heb het nog even voor me uitgeschoven. Want wanneer moest ik in hemelsnaam tijd vinden om daar naar toe te gaan? Twee kleine kinderen, een drukke baan, mijn eigen bedrijf net opgestart, mijn vriend die vaak van huis is, de volle mand met wasgoed. Ik kon nog wel even doorgaan, maar uiteindelijk heb ik dan toch een afspraak gemaakt. Weet je wanneer? Toen de jongste ook naar school ging! Voor mijn gevoel een mooi moment om een afspraak met mijzelf te maken. Je leest het goed, een afspraak met mijzelf. Want zo voelt het, even tijd voor mijzelf. En ik heb er nog geen moment spijt van gehad, maar ik had veel eerder moeten gaan!

Stijve schouders, nek en rug

Een behandeling van Suzanne is echt een beleving, het is zo’n schat en ze zorgt er echt voor dat het mijn momentje is. Maar wat moet ze een moeite doen om mijn schouders, nek en rug los te krijgen! Je kinderen al die jaren op je arm dragen is er niet echt goed voor en de zwangerschappen zijn ook niet heel bevorderlijk voor mijn lichaam geweest. Tel daar nog een kantoorbaan bij en stijve, vastzittende spieren zijn gegarandeerd! Maar ik ben blij dat ik Suzanne heb, want na iedere behandeling kom ik weer als herboren naar buiten. Ze masseert mijn spieren los met heerlijk ruikende olie. Ze weet ondertussen waar mijn pijnpunten zitten en die pakt ze aan met cups, een soort kommetjes die vacuüm trekken op je huid. Soms is het even doorbijten, maar ik merk dat mijn spieren dan nog beter worden losgemaakt en ik heb er echt baat bij. En samen met de tips die Suzanne meegeeft voor een betere houding achter mijn bureau, kom ik zo beetje bij beetje van mijn klachten af! Nee, Suzanne is voorlopig nog niet van me af!”

Bedankt voor je lieve reactie Odile, fijn dat ik je zo kan helpen! En ik weet zeker dat er snel een moment komt dat je dan eindelijk toch eens heerlijk wegdut tijdens de massage!